Πέρασαν 11 Χρόνια Δημιουργίας! ❤️

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Χοιρινή Τηγανιά με Γλυκόξυνη σάλτσα!

 


Υλικά:

500 γρ. χοιρινό
2-3 πιπεριές πολύχρωμες
1 κρεμμύδι ξερό
2 κουταλίες τις σούπας μέλι
1 σφυνάκι ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 ποτηράκι λευκό κρασί
ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό
αλάτι,πιπέρι,δενδρολίβανο

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα κομματάκια κρέας. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι . Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το ζεστό νερό ή το ζωμό λαχανικών, το μπαλσάμικο, το μέλι, την μουστάρδα, το δενδρολίβανο. Τέλος αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε ώσπου να δέσει!




Καλή Όρεξη! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου