Για πάμε να το δούμε όμως...
Υλικά:
150 ml νερό
150 γρ. στέβια κρυσταλλική
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
1 κεσεδάκι φράουλες ( 500 γρ. )
Λίγη βανίλια
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε την στέβια και το νερό μαζί με την βανίλια. Ανακατεύουμε αργά μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει το σιρόπι μας. Σταματάμε να ανακατεύουμε και περιμένουμε 3 λεπτά. Το σιρόπι είναι έτοιμο!
Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια. Πολτοποιούμε στο μούλτι μαζί με το χυμό λεμονιού και το θυμάρι. Όταν κρυώσει το σιρόπι μας το προσθέτουμε στο μίγμα μας. Ανακατεύουμε καλά με μίξερ χειρός. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία άλλες 2 φορές!
Τέλος σερβίρουμε με σταγόνες σοκολάτας, φράουλες και φρέσκο θυμάρι!
Μμμμμμ...... Την δροσιά του να έχετε! ❤️
Καλή Απόλαυση! ❤️



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου