Υλικά:
200γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300γρ. φέτα θρυμματισμένη
50 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο ή κεφαλοτύρι τριμμένο
1 αυγό
1 κουταλιά βούτυρο λιωμένο
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
120 ml γάλα
πιπέρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, ανοίγουμε μια τρύπα στη μέση και σιγά-σιγά προσθέτουμε μέσα της όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας απαλά, σαν να διπλώνουμε το μείγμα.
Τέλος το μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ που προηγουμένως έχουμε λαδώσει καλά και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 45-50 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.
Καλή Επιτυχία! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου