Υλικά:
2 φακελάκια ζελέ φράουλα
8 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 πακέτο μπισκότα Μιράντα
Εκτέλεση:
Διαλύουμε τους 2 φακέλους ζελέ σε 2 ποτήρια (400-500 ml) βραστό νερό. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε 2 ποτήρια (400-500 ml) κρύο νερό. Το βάζουμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για πιο γρήγορα. Αφού πήξει προσθέτουμε στο μπολ με τον ζελέ την γιαούρτη και τα χοντροκομμένα μπισκότα μας. Ανακατεύουμε καλά και φορμάρουμε!
Καλή Απόλαυση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου