Πέρασαν 11 Χρόνια Δημιουργίας! ❤️

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Μπακαλιάρος τηγανητός!

Για 1 κιλό μπακαλιάρο: 

Τον ξαλμυρίζουμε για ένα 24ωρο αλλάζοντας το νερό του κάθε 4-6 ώρες.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε! 




Κοκκινογούλια βραστά ή αλλιώς παντζάρια!


Τα βράζουμε για μισή ώρα περίπου με λίγο αλατάκι! 



Για την σκορδαλιά:




Υλικά:

1 κιλό πατάτες
5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
χυμό από 1 λεμόνι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
το ζωμό από 2 κομμάτια μπακαλιάρου (βγαίνει περίπου 2 φλιτζάνια)
αλάτι,πιπέρι


Εκτέλεση:

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα τους. Τις ξεφλουδίζουμε. Λιώνουμε τις πατάτες με το γουδί, ρίχνουμε το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τον ζωμό. Ανακατεύουμε!

Καλή Όρεξη! :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου