Πέρασαν 11 Χρόνια Δημιουργίας! ❤️

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Καρυδόπιτα με Ελαιόλαδο και Σοκολάτα!





Υλικά:

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

160 γρ. ελαιόλαδο

160 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

170 γρ. ζάχαρη άχνη

μισή κ.γ μπέικιν

μισή κ.γ κανέλα

μια ιδέα γαρύφαλλο

200 γρ. καρύδια τριμμένα 


Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40-45 λεπτά. Προαιρετικά σερβίρουμε με σοκολάτα.




Καλή Επιτυχία!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου