5 αραβικές πίτες κομμένες σε τριγωνάκια
Τις Λαδοαλατοπιπεροπαπρικόνουμε και ψήνουμε στους 200° C για 5 με 10 λεπτα! Μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να γίνουν crispy.
Για το ντιπ γιαούρτι:
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
4-5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.σ ξύδι
2 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
1 κλωναράκι άνηθο ψιλοκομμένο
Ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά!
Για την κρύα σαλάτα μας !
2 ντομάτες κομμένες καρέ
1 κρεμμύδι κομμένο καρέ
Ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι
Σερβίρουμε σε πιατέλα με κρασάκι με καλή παρέα !
Καλή όρεξη !! :)





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου