Πέρασαν 11 Χρόνια Δημιουργίας! ❤️

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Φιλέτο Κοτόπουλο!

Και ναι παιδιά, τα σημερινά πτηνά είναι οι απόγονοι των δεινοσαύρων!






Για πάμε να δούμε την συνταγή μας...


Υλικά:

1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλο

Μουστάρδα

Αλάτι, πιπέρι, κόλιανδρο, τζίντζερ, πάπρικα, θυμάρι

Ελαιόλαδο


1 φλιτζάνι Ρύζι μπλου μπόνετ 

2 φλιτζάνια νερό 

Αλάτι 


Εκτέλεση:

Βράζουμε το ρύζι μας σε χαμηλή φωτιά με λίγο αλάτι. Το αφήνουμε να βράσει  για 15 λεπτά μέχρι να πιει όλα του τα υγρά. Το μυστικό για ένα σωστό ρύζι είναι να το αφήσουμε στην ησυχία του και αυτό θα την κάνει την δουλειά του.

Φιλετάρουμε το κρέας. Μαρινάρουνε το κοτόπουλο μας με τα μπαχαρικά, την μουστάρδα και το ελαιόλαδο.

Σε καυτό τηγάνι ψήνουμε το φιλέτο μας. Πρώτα απο την μια πλευρά, μετά από την άλλη. Με αυτό το τρόπο θα κρατήσουμε το φιλέτο μας ζουμερό.

Διακοσμούμε το φαγητό μας με σαλάτα και μπαχαρικά! 

Ένα εύκολο πιάτο που πραγματικά δεν μου πήρε πάνω από 20 λεπτά για να το ολοκληρώσω!



Καλή Απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου