Υλικά:
500 ml φρέσκο γάλα ή 300 ml γάλα εβαπορέ και 200 ml νερό
400 γρ ζάχαρη
60 γρ κακάο
250 ml vodka ή gin
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα και το κακάο σε μια κατσαρόλα. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Το αφήνουμε μέχρι τον πρώτο κοχλασμό. Χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε για δέκα λεπτά! Όταν κρυώσει ρίχνουμε την vodka! Ανακατεύουμε. Διατηρείται στο ψυγείο 15-20 μέρες.
:))))

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου