Πέρασαν 11 Χρόνια Δημιουργίας! ❤️

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Γιουβέτσι Μοσχαράκι Με Κοφτό Μακαρονάκι!




Υλικά:

μισό κιλό μοσχάρι σε κομμάτια

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

ελαιόλαδο

 2 κ.σ ντοματοπελτέ

μισό φλιτζάνι κόκκινο κρασί 

αλάτι,πιπέρι

 κανέλα,γαρύφαλλο

1 δαφνόφυλλο

μια πρέζα ζάχαρη


Εκτέλεση :

Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε το μοσχαράκι μας, από όλες τις πλευρές του. Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μας. Σβήνουμε με κρασί ανακατεύουμε και περιμένουμε 1 λεπτάκι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ και τα μπαχαρικά μας. Σκεπάζουμε με νερό και το αφήνουμε στην κατσαρόλα μας για περίπου μία ώρα σε χαμηλή φωτιά. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα ταψί , προσθέτουμε λίγο παραπάνω από μισό κιλό μακαρονάκι κοφτό. Η σάλτσα πρέπει να καλύπτει το μακαρονάκι. Άν έχει εξατμιστεί κατα το βρασμό προσθέτουμε και άλλο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 30 με 35 λεπτά. Πασπαλίζουμε με φέτα!!


Καλή Επιτυχία! :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου